Tuulen nopeuden kuvaajat

Tuulen nopeuden historiatiedot

Maksimiarvot

Vuosittaiset korkeimmat tuulen nopeudet ovat tulossa myöhemmin pylväsdiagrammeina.

Tuulen nopeus

Viimeiset 24 h

Kuvaaja esittää tuulen nopeuden kehittymisen viimeisimmän 24 tunnin aikana. Kuvaajassa on esitetty violetilla värillä keskimääräinen tuulen nopeus 5 minuutin tarkkuudella. Taustalla näkyy tummalla siniharmaalla käyrällä viimeisen 24 - 48 tunnin välillä (käytännössä eilisen) tuulen nopeuden historia, vastaten kysymykseen "mikä oli tuulen nopeus eilen tähän aikaan?". Vaalea väritetty alue kuvaa viimeisten 24 h aikana tuntikohtaisesti suurimman mitatun tuulenpuuskan arvon.

Viimeiset 7 vrk

Kuvaaja esittää tuulen nopeuden kehittymisen viimeisimmän 7 vuorokauden aikana. Kuvaajassa on esitetty violetilla värillä keskimääräinen tuulen nopeus tunnin tarkkuudella. Vaalea väritetty alue kuvaa suurimman mitatun tuulenpuuskan nopeutta. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia.

Viimeiset 30 vrk

Kuvaaja esittää tuulen nopeuden kehittymisen viimeisimmän 30 vuorokauden aikana. Kuvaajassa on esitetty esitetty violetilla värillä keskimääräinen tuulen nopeus. Vaalea väritetty alue kuvaa suurimman mitatun tuulenpuuskan nopeutta päiväkohtaisesti. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia.

Viimeiset 6 kk

6 kk tuulimittaushistoria. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia - puolen vuoden kuvaajassa korkein tuulen nopeus ei enää ole niin selvästi nähtävissä.

Viimeinen vuosi

12 kk tuulimittaushistoria. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia - vuoden kuvaajassa korkein nopeus ei enää ole selvästi nähtävissä.

Viimeiset 2 vuotta

24 kk tuulimittaushistoria. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia - kahden vuoden kuvaajassa korkein nopeus ei enää ole selvästi nähtävissä.

Tulossa: Vuoden suurin tuulenpuuska

Korkein mitattu tuulenpuuska. Diagrammissa päivämäärä sekä puuskan nopeus vuosikohtaisesti.

Tulossa: Vuoden tuulisin päivä

Korkein päiväkohtainen keskiarvonopeus vuosikohtaisesti.

Tulossa: Vuoden puuskattomin päivä

Vuoden matalin mitattu tuulenpuuska päivätasolla.

Tulossa: Vuoden tuulettomin päivä

Matalin päiväkohtainen keskiarvonopeus vuositasolla.